Bariéry podnikania z pohľadu subjektov poskytujúcich ubytovacie a stravovacie služby v Slovenskej republike - Šmardová, Ľudmila
Hodnotenie podnikateľského prostredia v ubytovacích a stravovacích službách. Hlavné bariéry podnikania v ubytovacích a stravovacích službách v SR z pohľadu podnikateľských subjektov. Predmetom skúmania sú bariéry vonkajšieho prostredia, subjektom skúmania sú podniky poskytujúce ubytovacie a stravovacie služby.