Renesance a obnova konkurenceschopnosti zpracovatelského průmyslu v USA: Mýtus nebo realita? - Neumann, Pavel
Identifikácia zmien spracovateľskej výroby vo vyspelých krajinách. Možnosti a potenciáne dopady návratu spracovateľskej výroby. Náklady spracovateľského priemyslu: analýza hlavných faktorov.