Vývoj situácie mladých ľudí vo veku 15 až 24 rokov na trhoch práce v krajinách EÚ 28 v období rokov 2008 až 2013 - Kolláriková, Tímea
Príspevok na základe zmien vybraných ukazovateľov výkonnosti ekonomiky a trhu práce, poukazujúcich na situáciu mladých ľudí vo veku od 15 do 24 rokov v krízovom období 2008 až 2013, rozčleňuje jednotlivé krajiny EÚ do skupín so spoločnými znakmi. Využitie pomerových ukazovateľov a zhlukovej analýzy. Wardova metóda. Charakteristika krajín v jednotlivých zhlukoch.