Vlastná farma pre každého - Haluza, Ivan
Novodobí farmári. Štartovacie dotácie vo výške 50 000 eur. Kritériá na získanie podpory od štátu. Súkromne hospodáriaci roľník uprednostňovaný pred spoločnosťou s rušením obmedzeným a akciovou spoločnosťou. Kontrola zo strany štátu. Ťažšia situácia začiatočníkov bez pôdy. Sceľovanie menších parciel. Prenájom pôdy od štátu.