Vliv nízké pracovní intenzity na chudobu v České republice a Slovenské republice - Mysíková, Martina
Ukazovatele chudoby a pracovné intenzity v šetrení EÚ-SILC. Vývoj ukazovateľov pracovnej intenzity a chudoby v stredoeurópskom kontexte.