Attending Meetings: <The> Use of Mixed Strategies - Pauwels, Wilfried
Pravdepodobnosť nastania udalosti pri rozhodovaní účastníkov o návšteve stretnutia. Čisté a zmiešané stratégie hráčov na dosiahnutie Nashovho ekvilibria. Záväzné rozhodnutia, prijaté len v prípade dosiahnutia požadovaného kvóra.