<The> Prediction capabilities of bankruptcy models in a different environment: an example of Altman model under the conditions in the Visegrad group countries - Režňáková, Mária
Testovanie diskriminačnej presnosti Altmanovho modelu. Rozdielnosť diskriminácie v rôznych podmienkach - originálnom, modifikovanom a redukovanom modeli.