Matador posilňuje automobilovú vetvu - Kvašňák, Lukáš
Matador Automotive expanduje. Nový závod na lisovanie a zváranie dielov karosérií pre automobilky. Jedna z najväčších investícií v novodobej histórii Matadoru. Nové pracovné miesta. Investícia rozložená na tri roky. Plánované dodávky aj pre automobilku Jaguar Land Rover. Pracovné sily z vlastných radov, nakoľko v budúcom roku končia prví absolventi pilotného projektu duálneho vzdelávania vo Vrábľoch.