Odlev mozgov v rezorte zdravotníctva - Nováková, Michaela, 1977-
Vývoj migrácie zdravotníckych pracovníkov. Dôvody migrácie. Kvalifikácia zdravotníckych pracovníkov. Odchod zdravotníkov do zahraničia. Minimálne a maximálne platy zdravotníkov v EÚ za rok 2011.