Hlavné nedostatky pri uplatňovaní manažérskych systémov - Čollák, Mikuláš
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o nezhodách a chybách v praxi manažérskych systémov. Proces vzdelávania ľudí vo firmách. Kvalifikačná úroveň a praktické zručnosti. Plynulosť a kvalita prevádzky alebo poskytovanej služby. Príklady.