Elektrické autá sú nevyhnutná budúcnosť - Kvašňák, Lukáš
Elektromobilita na Slovensku. Zaregistrovaných 178 elektromobilov. Volkswagen e-up!. Rozvoj elektromobilty a nabíjacej infraštruktúry v nemeckom energetickom koncerne RWE. Nabíjacie stanice GreenWay na Slovensku. Nevyhnutný servis.