Production-consumption patterns of behaviour of European Regions - Kraftová, Ivana
Analýza ukazovateľov kohéznej politiky EÚ a porovnanie jej efektivity v regiónoch EÚ na úrovni NUTS 2. Porovnanie vzťahu rastu výkonnosti ekonomiky a spotreby v regiónoch EÚ a vytvorenie relačného parametra definujúceho tento vzťah. Porovnanie relačného parametra s ukazovateľom HDP p.c..