Vplyv medzinárodnej migrácie pracovných síl na formovanie znalostnej ekonomiky - Přívara, Andrej, 1983-
Príčiny rastúceho úniku mozgov v podmienkach znalostnej ekonomiky. Ekonomické dôsledky migrácie vysokokvalifikovaných pracovných síl. Zmeny v migračnej politike ekonomicky vyspelých krajín.