Nové prístupy k súťažnej politike v Slovenskej republike z hľadiska aspektov súťažného práva - Tokárová, Mária
Najnovšie zmeny, ktoré v oblasti súťažnej politiky prijala SR v súlade s komunitárnym právom a súťažnými pravidlami EÚ, ako aj na základe vývoja ekonomiky SR. Súťažná politika v SR má v súčasnosti svoj právny rámec v podobe novely zákona č. 151/2014 Z. z. platnej od 1. júla 2014. Prináša pre podnikateľov prevažne pozitívne zmeny.