Význam certifikácie osôb v oblasti manažérskych systémov - Bušfy, Ľubomír
Proces overenia a potvrdenia vedomostí a zručností podľa Harmonizovanej schémy Európskej organizácie pre kvalitu (EOQ). Pridaná hodnota vlastníkov certifikátov pre firmy v jednotlivých oblastiach národného hospodárstva. Význam procesu certifikácie osôb.