Nevidia a predsa čítajú, píšu e-maily, cestujú môže byť život v tme kvalitný? - Potočňáková, Ivana
Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska (ÚNSS) je občianske združenie, ktorého základným poslaním je úsilie o dosiahnutie plnohodnotného a dôstojného života ľudí so zrakovým postihnutím. Špecializované sociálne poradenstvo, služby a osvetové akcie poriadané a poskytované ÚNSS.