<The> Deepening of the Mutual Cooperation between Slovakia and Ukraine in the Period of the External Global Geopolitical Change - Bebiaková, Dáša
Analýza bilaterálneho obchodu a investičných aktivít. ENP (European Neighbourhood Policy) ako rámec ekonomických vzťahov SR-Ukrajina. Komoditná štruktúra zahraničného obchodu. Rozvoj spolupráce z hľadiska teritoriálnej štruktúry.