Development of International Trade on the River Danube and Information and Communications Innovation: the Case of the Slovak Republic - Hansenová, Heda
Logistika a transport na Dunaji a využitie IKT s cieľom ovplyvniť štruktúru nákladov pre výslednú cenu exportu. Teórie endogénneho rastu a teórie transakčných nákladov. Vzťah transakčných nákladov a transportnej technológie. Inovácie a programy na podporu transportu na Slovensku - INCARNATION, INDRIS, COMPRIS (EÚ). RIS (River Information System).