Nanoprodukty jako ekonomická výzva a environmentální problém současnosti - Nencková, Lucie
Definícia nanomateriálu. Nanomateriály ako technologická a ekonomická výzva súčasnosti. Nanotechnologická revolúcia a súčasnosť. Uplatnenie nanotechnológie v spotrebných tovaroch. Vývoj nanomateriálov a výrobkov obsahujúcich nanomateriály v čase (2004-2014). Vstup nanomateriálov do životného prostredia, environmentálne a zdravotné riziká. Manažment a legislatíva.