Analytický hierarchický proces a vážené agregačné metódy ako nástroje skupinového rozhodovania v manažmente spoločnosti - Peregrin, Stanislav
Analýza efektívnejšieho využitia rozhodovacej metódy Analytický hierarchický proces (AHP) v spojení s váženými agregačnými metódami počas skupinového rozhodovania. Teoretické vymedzenie metódy AHP. Popis dvoch vážených agregačných metód WAMM a WGMM, ktoré na rozdiel od bežných metód ako AMM a GMM zohľadňujú aj názorovú významnosť rozhodovateľov. Využitie AHP a vážených agregačných metód v oblasti manažmentu spoločnosti v skupinovom rozhodovaní a zároveň porovnanie získaných výsledkov s výsledkami získanými AHP a bežnými agregačnými metódami.