Vzdělání v oblasti marketingu a jeho nástrojů na Vysoké škole ekonomické v Praze - Postler, Milan
Výuka marketingu sa dostala do škôl v Česku v súvislosti s prechodom z centrálne plánovanej ekonomiky na trhovú. Založenie Katedry marketingu na VŠE v Prahe (1990), jej ciele. Spojenie teórie s praxou. Študentské súťaže.