Klinická supervize v gerontologické sociální práci: reflexe praxe v Bulharsku - Mehandzhiyska, Ginka
Aktuálny obraz klinickej supervízie v gerontologickej sociálnej práci v Bulharsku. Príklady supervíznych stretnutí sociálnych pracovníkov a problémy, s ktorými sa stretávajú supervízori v gerontologickej sociálnej práci v Bulharsku.