<The> Emigration of the Czechoslovak Inhabitants in the Language of the Communist Propaganda - Štefančík, Radoslav, 1976-
Úloha propagandy v nedemokratických režimoch. Dôvody emigrácie z komunistického Československa. Účel komunistickej propagandy. Jazyk komunistickej propagandy.