Kto financuje slovenské think-tanky - Obradovič, Filip
Slovenské think-tanky aktívne upozorňujú na prešľapy politikov, plytvanie verejnými zdrojmi, korupciu, komentujú legislatívne zmeny a hľadajú riešenia. Svojimi názormi dokážu ovplyvňovať verejnú mienku a politiku. Trend oslovil najvplyvnejšie, a teda najhlasnejšie neziskové inštitúcie, aby zistil, kde je ich hranica transparentnosti.