Dvaja sloni v sýrskom porceláne - Pressburg, Adrian Peter
Vstup Ruska do sýrskej občianskej vojny. Teroristické hnutie Islamský štát (IS) aj v susednom Iraku. Zásahy ruských rakiet na dlhé vzdialenosti. Mrazivá účinnosť. Ochromenie bojového ducha nepriateľa. Zrážky každého proti každému.