Rozhodovacie stromy jednodňovej zdravotnej starostlivosti na Slovensku za roky 2009-2013 - Gavurová, Beáta, 1972-
Výsledky analýzy závislosti podielu hospitalizovaných a nehospitalizovaných detských a dospelých pacientov jednodňovej zdravotnej starostlivosti od kraja, odboru a roku za obdobie 2009 – 2013 pomocou rozhodovacích stromov. Najvýznamnejší prediktor v rozhodovacom strome pri detských pacientoch je kraj, pri dospelých pacientoch je to odbor.