K niektorým otázkam tvorby slovníkov slovensko-nemeckej právnej terminológie - Popelková, Ingrid, 1970-
Variety jazyka a heslá v slovníkoch v trestnom práve. Vyjadrenie polysémantických vzťahov a heslá v odborných prekladových slovníkoch. Aktualizácia slovnej zásoby v odborných prekladových slovníkoch.