Performance and Perspective of Family Businesses within the Tourism Sector in Slovakia - Krošláková, Monika, 1975-
Analýza pôsobenia SME v sektore služieb cestovného ruchu, najmä ubytovacích a keteringových. Analýza rodinných podnikov v cestovnom ruchu SR podľa odvetvia hospodárstva a podnikateľskej oblasti. Organizácia Family Firm Institute.