Economic and Demographic Determinants of Life Insurance Industry Development - Brokešová, Zuzana, 1985-
Analýza trendov na trhoch životného poistenia krajín V4. Analýza kultúrnych, historických a ekonomických podobností krajín panelovou regresiou.