Analýza rizík informačnej bezpečnosti malých a stredných podnikov - Kokles, Mojmír
Proces analýzy informačnej bezpečnosti pre malé a stredné podniky ako základ tvorby bezpečnostnej politiky, plánu bezpečnosti IS/IT a riadenia rizík informačnej bezpečnosti. Aktuálny stav informačnej bezpečnosti malých a stredných podnikov.