[Rozhodovanie manažérov a ich vodcovský potenciál] - Ljudvigová, Ivana
Recenzia na vedeckú mongrafiu, ktorá skúma vzťahy medzi manažérskym rozhodovaním a existenciou vodcovského potenciálu manažérov pôsobiacich v podnikoch na Slovensku