Znalosť a využívanie metódy Balanced scorecard v podnikoch Slovenskej republiky - Lesáková, Ľubica
Balanced scorecard ako nástroj strategického riadenia výkonnosti podniku. Prezentácia primárneho prieskumu zameraného na zistenie súčasného stavu využívania metódy BSC v podnikoch na území Slovenskej republiky.