Globalizácia a internacionalizácia podniku v medzinárodnom prostredí - Procházková, Katarína, 1983-
Objasnenie teoretických východísk globalizácie a lokálne prispôsobovania. Zhrnutie základných definícií a chápania globalizácie a internacionalizácie podniku. Výhody aj nevýhody tohto fenoménu. Praktické príklady dopadov globalizácie v praxi.