Pokrízový vývoj sociálnych nerovnováh v eurozóne - Držka, Michal, 1989-
Krízový vývoj v eurozóne. Porovnanie rastu reálneho HDP v USA a v eurozóne v rokoch 1999-2014. Najohrozenejšie štáty eurozóny na základe výšky verejného dlhu. Miera nezamestnanosti. Nerovnovážny vývoj v eurozóne. Úroveň Giniho koeficientu vo vybraných štátoch eurozóny. Úroveň spotreby domácností v pomere k HDP. Podiel dlhu a príjmu domácností vo vybraných štátoch eurozóny.