GATCA: Globální automatická výměna daňových informací - Murínová, Drahomíra
Podpora medzinárodnej daňovej spolupráce. Deklarácia, ktorou sa Česká republika pripojila k dohode o automatickej výmene informácií o finančných účtoch, jej cieľom je boj proti daňovým únikom.