Poskytovanie dotácií v školstve - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika dotácií v školstve je upravená zákonom č. 597/2003 Z. z. o financovaní základných, stredných škôl a školských zariadení v z. n. p. Nová možnosť čerpania dotácií v školstve. Legislatívne podmienky poskytnutia dotácií, postup predkladania žiadostí, ako aj spôsob ich posudzovania.