Key Knowledge and Competences in the European and International Business Law - Academia Perspective - Kittová, Zuzana, 1975-
Výskum medzi absolventmi študijného programu Medzinárodný obchod na OF EU v Bratislave. Nerovnosť medzi teoretickými a praktickými znalosťami absolventov. Hodnotenie kompetencií absolventov. Potreba kvalitnejšej znalosti obchodného práva.