Dôsledky implementácie nového daňového informačného systému Finančnej správy Slovenskej republiky - Laco, Peter
Analýza aktuálneho a očakávaného vplyvu reformy daňovej správy v súvislosti s implementáciou nového integrovaného daňového informačného systému pre finančnú správu Slovenskej republiky.