Daňové odpisy podľa novelizácie zákona o dani z príjmov s účinnosťou od 1. januára 2015 - v kontexte verného a pravdivého obrazu skutočnosti - Stanková, Adriana, 1990-
Novelizácia zákona o dani z príjmov a úprava daňových odpisov hmotného majetku. Zmeny v počte odpisových skupín, doby odpisovania majetku a obmedzenie používania zrýchlenej metódy odpisovania majetku. Vplyv na zdaňovacie obdobie.