Zmeny zákona o DPH od 1. januára 2016 - Jarošová, Beáta
Nový systém uplatňovania dane - osobitná úprava uplatňovania dane na základe prijatia platby za dodanie tovaru alebo služby. Opatrenia na odstránenie prekážok podnikania.