Benefits and Advantages of Business Intelligence in Corporate Management - Mesároš, Peter
Úloha Business Inteligence (BI) v korporátnom manažmente. Nástroje a aplikácie BI. BI a oblasti jej aplikovateľnosti: financie, ľudské zdroje, manažment vzťahov dodávateľmi, marketing a logistika. Benefity plynúce z aplikácie BI v podniku.