Strategie modrých oceánů - Červený, Karel
Modrý oceán v podnikaní. Cesty ku konkurenčnému náskoku. Odkiaľ čerpať správne nápady. Na čom zarobiť, do čoho sa pustiť. Niekoľko námetov na základ tvorby budúcich modrých oceánov.