Technické trendy jsou studnou příštích inovací - Hynek, Jiří
Vývoj technológií a schopnosť organizácie rozpoznať trendy, ktoré sa presadzujú, ako nové príležitosti k podnikaniu a určujúci faktor konkurencieschopnosti. Prehľad technických trendov, ktoré by mohli byť hýbateľmi podnikania. Big data a analýzy. Vysoká miera individualizácie. Štvrá priemyselná revolúcia. Bezpečnosť údajov. Cloud computing. Robotizácia a zmeny na trhu práce. Umelá inteligencia.