Prečo (ne)zamestnať čerstvých absolventov - Uriga, Ján
Pri pracovnom nábore sa nedá prehliadnuť kľúčový fakt, akým je pracovná skúsenosť. Čerství absolventi jej nemajú veľa. Na druhej strane existuje niekoľko významných benefitov, ktoré hovoria v prospech absolventov.