Úspěšná žena na manažerské pozici? Zapomeňte! - Ulčin, Peter
Výskumy dokazujú, že ak sa žena ocitne na vrcholovej pozícii, málokedy uspeje. Prečo je tomu tak? Prvá vlna diskriminácie. Druhá vlna diskriminácie a fenomén glass cliff. Benevolentný sexizmus na pracovisku. Dynamika v skupine a uprednostňovanie. Čas na zmenu. Ako predísť druhej vlne diskriminácie.