Sustainable development of the global economy as an imperative of post-orientation in Europe - Šeptáková, Nikola
Vývoj a definície termínu udržateľný rozvoj na globálnej aj regionálnej úrovni. Priority Európskej rady pre nasledujúcich 5 rokov a jednotný plán SAUTC (The strategic agenda for the union in times of change).