Diferenciácia prevalencie skupín diagnóz vrodených vývojových chýb živonarodených detí v SR podľa pohlavia - Böhmer, Daniel
Analýza diferenciácie vybraných skupín registrovaných diagnóz VVCh (podľa Medzinárodnej klasifikácia chorôb MKCH10) u živonarodených novorodencov v rokoch 1996 až 2010 v SR podľa pohlavia.