Možnosti využitia indexov spôsobilosti v medicíne - Chajdiak, Jozef
Štatistické riadenie kvality možno použiť aj v medicíne. Možnosti použitia indexov spôsobilosti procesu v medicíne. Prezentácia indexov spôsobilosti procesu z pohľadu variability (Cp) a z pohľadu vycentrovania procesu (K).