Vybrané systémové závery patentovej analýzy nanotechnológií v EÚ-28 - Jemala, Marek
Definovanie problematiky nanotechnológií. Význam patentu, delenie nanotechnologických patentov a vybrané problémy patentovania nanotechnológií.