Possible Directions for Further Development of Insurers' Marketing Strategies in Selected EU Countries in the Ongoing Global Recession - Zorkóciová, Otília, 1954-
Skutočné dopady finančnej krízy na poistný sektor EÚ. Zmeny v marketingových stratégiách poisťovacích subjektov pôsobiacich na trhu strednej Európy pod vplyvom zmien v spotrebiteľských preferenciách v nedávnej recesii. Príležitosti a výzvy poisťovní podľa Ernst&Young.